Info om hygiejne

 

Det er usandsynligt, at COVID-19 kan smitte til mennesker via mad. Det er også usandsynligt, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage. Det oplyser Fødevarestyrelsen efter at have været i kontakt med både Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen

Pga. Coronavirus er der implementeret følgende retningslinjer i overensstemmelse med vores sundhedsberedskabsplan samt Sundhedsstyrelsen anbefalinger: 

- Virksomhenden holdes lukket for besøg og rundvisninger

- Ekstra daglig hygiejniske tiltag som f.eks. rengørning og desinfektion er iværksat

- Der er opsat desinfektion ved alle ind- og udgange

- Alle medarbejdere holdes løbende opdateret på seneste nyheder om virussen og nødvendige tiltag for at mindske smittefare

- Vi sender folk hjem hvis de har de mindste symptomer.

Som altid står vi til rådighed pr. mail og telefon hvis du har spørgsmål 

Tlf: 36 38 38 20 - Mail: info@nordiccatering.dk