Hverdagsmad.nu indgår samarbejde med Hus Forbi

 

Alle ved at Danmark lider. De fleste brancher er i knæ og arbejdsløsheden er stigende. Dette er som bekendt også årsagen til, at vi – Nordic Catering – ændrede vores forretning fra at levere frokost til virksomheder, til nu at servere aftensmad for de Storkøbenhavnske familier. Vi er – og har hele tiden været - tydelige med at fortælle hvorfor vi gør, det vi gør. Vores mål er at fastholde flest mulige arbejdspladser og kalde flest mulige kollegaer tilbage på arbejde. Dette er fortsat vores mission.

 

Desværre er det også sådan, at der er en gruppe iblandt befolkningen, som bliver en smule glemt i dette Corona-virvar. Det er de hjemløse i København. Herbergerne er lukkede pga. risikoen for smitte, og de ”nød-herberger” som er blevet oprettet (f.eks. Bavnehøj Hallen) bliver desværre ikke besøgt i det omfang, som det var tiltænkt. Ud over at mangle et sted at sove, så mangler mange hjemløse også noget at spise, da salget af avisen, Hus Forbi, er faldet drastisk.

 

Her kommer I, kære kunder, og os fra Hverdagsmad.nu ind i billedet. For sammen kan vi gøre en forskel og bidrage til, at flest mulige hjemløse får et varmt måltid mad.

 

Når du bestiller din mad på Hverdagsmad.nu, er det nu muligt at give en donation. Donationen kan være mellem 10 og 200 kr. og pengene vil blive brugt på at servere mad til de hjemløse.

Hver gang vi har samlet 50 kr. ind, sender vi et måltid mad ud til Hus Forbi (i Vanløse), hvor der dagligt er udlevering af mad.

Hverdagsmad lægger 20% oven i antallet af bestillinger, så det vil sige, at hver gang der er samlet ind til 10 kuverter mad, så leverer vi 12 kuverter. Vi har garanteret Hus Forbi, at vi dagligt leverer minimum 40 kuverter mad – og dette er uagtet om vi får samlet nok ind til det. Bliver der samlet ind til mere end 40 kuverter mad dagligt, så har vi to muligheder:

 

1) Vi leverer de overskydende kuverter ud til andre mad-udleveringssteder (efter aftale med Hus Forbi)

2) Vi forlænger aftalen med Hus Forbi, så når Coronakrisen forhåbentlig snart er overstået, så fortsætter vi med at levere mad, til vi har ”opbrugt” hvad der er samlet ind.

 

 

Rasmus Wexøe Kristensen udtaler om samarbejdet:

”De fleste væresteder er lukket ned grundet faren for smitte, som er fulgt med den frygtelige virus, der har ramt størstedelen af verden. Der er nu kun få steder tilbage, som udleverer mad gennem døren, men det er slet ikke det samme som at kunne tilbyde et varmt måltid et sted, hvor de hjemløse kan sætte sig og spise i ro og mag.

 

Vi er også ramt af en markant nedgang i salget af aviserne på gaden, så her får sælgerne af Hus Forbi heller ikke det økonomiske bidrag, som de ellers plejer at få.

 

Samarbejdet med Hverdagsmad.nu og deres kunder er en stærkt tiltrængt og værdsat hjælp! Hus forbi er truet på sin eksistens og i denne svære tid hjælper hverdagsmad med at vi forsat kan opretholde vores tilbud om et nærende måltid mad daglig til vores københavnske sælgere. Det betyder rigtig meget, at vi kan holde os kørende, og ikke mindst giver det håb i en ellers usikker fremtid.”

 

Sekretariatsleder for Hus Forbi

Rasmus Wexøe Kristensen

 

Vi håber, at I vil tage godt imod dette initiativ

Hverdasgmad.nu

 

Revision af donationerne bliver verificeret af Revisionshuset Baker Tilly