UGE 18 


Mandag d. 3/5
Paprikagryde (7,H) med mørbrad og smørstegte svampe, peberfrugt og bacon (7a,S) hertil ris


Tirsdag d. 4/5
Tarteletter (1) med høns i asparges (7,H)
Leveres adskilt lige til at opvarme og servere
4 stk. pr. portion
Kr. 55,-

Onsdag d. 5/5
Hakkebøf med karameliserede løg og kogte kartofler vendt med friske urter,
serveret med skysauce smagt til med  hvidvinseddike, salt & peber (7a).
Kr. 55,-

Torsdag d. 6/5
Panaeng chicken (H)
En krydret ret fra det thailandske køkken – med grønne bønner
tilsmagt med palmsukker og kaffir-limeblade, hertil ris.
Kr. 55,-

Fredag d. 7/5
Langtidsstegt kalve cuvette, Hertil ristede kartofler og rodfrugter
Hertil kold bearnaise creme (3,7a,10) 
Kr. 55,-

Fredagmenu - Afskedsmenu d. 7/5

Forret – 50 kr.
Rødbedegravad laks med purløgsmayo, agurk, friséesalat og urter (3,4,10)

Hovedret – 125 kr.
Sous vide stegt lammeculotte marineret i rosmarin og
hvidløg hertil Pommes Anna, brændte gulerødder og rødvinssauce (7,H)

Dessert – 50 kr.
Gateau Marcel (3,7a) med crumble (1,8) og friske bær
 



  Sandwich Kr. 40,-  

Sandwich Nr. 1
Kylling, bacon, karrymayo, agurk, tomat og salat (1,3,7,10)

Sandwich Nr. 2
Røget laks, estragonmayo, syltet agurk, tomat og salat (1,3,10)

Sandwich Nr. 3
Serano, parmesan, pesto, agurk, tomat og salat (1,7,S)

Sandwich Nr. 4
Mozzarella, pesto, semidried tomat, agurk og salat (1,7a)

Sandwich Nr. 5
Roastbeef, estragonmayo, syltede løg, tomat, agurk og salat (1)
 


  Salater  

Salat Nr. 1
Klassisk cæsarsalat med kylling, cremet cæsardressing, parmesan og croutons (1,3,4,7a,10)
Kr. 45,-

Salat Nr. 2
Søde cherrytomater, mozzarella og rødløg vendt i pesto (8,7a)
Kr. 20,-