UGE 15  


Mandag d. 12/4
Hjemmelavede frikadeller(1,3,7,S,H) med en lækker portion flødekartofler (7a, H)


Tirsdag d. 13/4
Kylling i grøn karry med massere af grøntsager (6, H).
Hertil ris toppet med ristet kokos
Kr. 55,-



Onsdag d. 14/4
Mørbradgryde med bacon, pølser (7,H,S) og hjemmelavet kartoffelmos (7a)
Kokkens yndlingsret der smager, så fuglene synger
Kr. 55,-

Torsdag d. 15/4
Butter chicken med saftig kylling i krydret og cremet sovs (7a, H) 
måske Indiens mest populære ret, serveret med ris og mangochutney
Kr. 55,-

Fredag d. 16/4
Smagen af Grækenland: Græsk farsbrød af fars på kalv og flæsk (S) rørt med feta (7), fløde (7a),
timian, rosmarin, soltørrede tomater, løg og oliven. Hertil timianstegte bådkartofler og tzatziki
Kr. 55,-



  Sandwich Kr. 40,-  

Sandwich Nr. 1
Kylling, bacon, karrymayo, agurk, tomat og salat (1,3,7,10)

Sandwich Nr. 2
Røget laks, estragonmayo, syltet agurk, tomat og salat (1,3,10)

Sandwich Nr. 3
Serano, parmesan, pesto, agurk, tomat og salat (1,7,S)

Sandwich Nr. 4
Mozzarella, pesto, semidried tomat, agurk og salat (1,7a)

Sandwich Nr. 5
Roastbeef, estragonmayo, syltede løg, tomat, agurk og salat (1)
 


  Salater  

Salat Nr. 1
Klassisk cæsarsalat med kylling, cremet cæsardressing, parmesan og croutons (1,3,4,7a,10)
Kr. 45,-

Salat Nr. 2
Søde cherrytomater, mozzarella og rødløg vendt i pesto (8,7a)
Kr. 20,-