UGE 10
 

Mandag d. 08/03
Paprikagryde (7,H) med mørbrad og smørstegte svampe,
peberfrugt og bacon (7a,S) hertil ris
Kr. 55,- 


Tirsdag d. 09/03
Tarteletter (1) med høns i asparges (7,H)
Leveres adskilt lige til at opvarme og servere 4 stk. pr. portion
Kr. 55,-


Onsdag d. 10/03
Langtidsstegt kalve cuvette, Hertil ristede kartofler
og rodfrugter og kold bearnaise creme (3,7a,10)
Kr. 55,-


Torsdag d. 11/03
Cremet Svensk pølseret lavet på oksefrankfurter(7,7a) med kartofler, løg,
røget paprika pyntet med fint skåret purløg/krydderurter
Kr. 55,-


Fredag d. 12/03
Fiskefrikadeller (1,3,4,7) med kartofler toppet med krydderurtesmør (7a)
og friske urter, hertil remoulade (3,10)
Kr. 55,-


Fredagsmenu d. 12/03

Tapas Tallerken - Kr. 150,-
Tapas tallerken med serano (S), Italiensk pølse (S), pesto (7a,H), Artiskokcreme (3,10), anderillette (10), sojamarinet laks med misomayo og saltede mandler (3,4,6,8,10), to slags ost – Gammel knas & Tomme de savoie - med æble/havtornkompot og hjemmelavet knækbrød (1,7a,11), rejer i hvidløg og chili (2,H), peber-gravad okse med estragonmayo og syltet fennikel (10), hjemmebagt focacciabrød (1)


Dessert - Kr. 50,-
Klassisk tiramisu med kaffe, mascarpone og kakao på toppen (1,3,7a)

 


Sandwich Kr. 40,-

Sandwich Nr. 1
Kylling, bacon, karrymayo, agurk, tomat og salat (1,3,7,10)

Sandwich Nr. 2
Røget laks, estragonmayo, syltet agurk, tomat og salat (1,3,10)
 

Sandwich Nr. 3
Serano, parmesan, pesto, agurk, tomat og salat (1,7,S)
 

Sandwich Nr. 4
Mozzarella, pesto, semidried tomat, agurk og salat (1,7a)

 

Sandwich Nr. 5
Roastbeef, estragonmayo, syltede løg, tomat, agurk og salat (1)

 

Salater

Salat Nr. 1
Klassisk cæsarsalat med kylling, cremet cæsardressing, parmesan og croutons (1,3,4,7a,10)
Kr. 45,-

Salat Nr. 2
Søde cherrytomater, mozzarella og rødløg vendt i pesto (8,7a)
Kr. 20,-